Ας μαγειρέψουμε
Πλένετε πολύ καλά τις σουπιές και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Τις αλατίζετε και τις αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να τις μαγειρέψετε. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις σουπιές για 5 λεπτά. Ρίχνετε το περιεχόμενο της συσκευασίας με τον αρακά και συνεχίζετε το σοτάρισμα, ανακατεύοντας συνεχώς για άλλα 5-7 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και σε ένα λεπτό προσθέτετε την ντομάτα, το νερό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Όταν πάρει βράση το φαγητό χαμηλώνετε την φωτιά και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου. Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.