Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά
Ab logo
  • Μοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά

Μοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά

από Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Μοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
  • αλάτι (για την σάλτσα)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού δυόσμος (για την σάλτσα)
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι (για την σάλτσα)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη (για την σάλτσα)
  • 500 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι (για την σάλτσα)
  • φρέσκος δυόσμος (για το σερβίρισμα)
  • Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
  • 500 γρ. Ζυμαρικό κουσκουσάκι
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο δυόσμο
  • 1,5 κιλά μοσχάρι ελιά
  • 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί
  • 2 συσκευασίες ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 2 (προαιρετικά) καυτερές πιπεριές φρέσκιες
  • 2 πιπεριές,πράσινη και κόκκινη
  • 2 καρότα
  • 2 πράσα
  • 2 κλωνάρι σέλερι
  • 2 κρεμμύδι φρέσκο
  • 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένη
  • 2 κρεμμύδι
  • 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
  • αλάτι (για την σάλτσα)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού δυόσμος (για την σάλτσα)
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι (για την σάλτσα)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη (για την σάλτσα)
  • 500 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι (για την σάλτσα)
  • φρέσκος δυόσμος (για το σερβίρισμα)
  • Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
  • 500 γρ. Ζυμαρικό κουσκουσάκι
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο δυόσμο
  • 1,5 κιλά μοσχάρι ελιά
  • 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί