Recipe Search ResultsMοσχαράκι βιολογικό κρασάτο
Ab logo
  • Mοσχαράκι βιολογικό κρασάτο

Mοσχαράκι βιολογικό κρασάτο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Mοσχαράκι βιολογικό κρασάτο
Average
>60'
5/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλιές του γλυκού μαϊντανό
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλιές του γλυκού μαϊντανό
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Start cooking

Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί. Pίχνουμε στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες περίπου.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • Κρεμμύδια Χλωρά Ελληνικά
    This item is no longer available
    7064229
  • Μαϊντανός Τεμάχιο Ελληνικός
    This item is no longer available
    7064307
  • Πιπεριές Πράσινες Ελληνικές
    This item is no longer available
    7063729