Recipe Search ResultsΓίδα στη γάστρα
Ab logo
  • Γίδα στη γάστρα

Γίδα στη γάστρα

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Γίδα στη γάστρα
Average
>60'
4/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1,5 κιλά γίδα
  • 6 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 φυλλαράκια δάφνης
  • 4 ψιλοκομμένα καρότα
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1,5 κιλά γίδα
  • 6 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 φυλλαράκια δάφνης
  • 4 ψιλοκομμένα καρότα
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Aλατοπιπερώνουμε τη γίδα, τη βάζουμε στη γάστρα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Pίχνουμε 5 ποτήρια νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 2-3 ώρες περίπου στο φούρνο στους 150-200°C.   Σημείωση Aν θέλουμε το φαγητό μας να γίνει πιο γρήγορα νεροβράζουμε τη γίδα για περίπου 30 λεπτά.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    This item is no longer available
    7064248
  • Δυόσμος Σκαφάκι 25g
    This item is no longer available
    7133875