Ab logo
  • Mοσχαράκι με λαχανικά

Mοσχαράκι με λαχανικά

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Mοσχαράκι με λαχανικά
Μέτρια
>60'
4/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 6 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους
  • 500 γρ. κρεμμυδάκια (στρογγυλά, μικρά) καθαρισμένα
  • 500 γρ. καρότα
  • 1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 2 κουταλιές της σούπας γούστερ σος
  • λίγη ζάχαρη
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 6 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους
  • 500 γρ. κρεμμυδάκια (στρογγυλά, μικρά) καθαρισμένα
  • 500 γρ. καρότα
  • 1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 2 κουταλιές της σούπας γούστερ σος
  • λίγη ζάχαρη
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τη γούστερ και τη σόγια σος, τον κύβο λαχανικών, λίγο αλάτι, πιπέρι και αρκετό ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να εξατμιστούν τα υγρά. Στη συνέχεια καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα τηγανίζουμε μέχρι να καραμελώσουν, γυρίζοντάς τα συχνά για να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα. Pίχνουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και καρότα στην κατσαρόλα με το κρέας. Aφήνουμε να ανακατευτούν με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Ελιά Μόσχου 12 Μηνών Άνευ Οστού Νωπή Ολλανδίας
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7074447
  • ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ  250 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7144851
  • 7064224
  • ΚΑΡΟΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7063927