Ας μαγειρέψουμε
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τη γούστερ και τη σόγια σος, τον κύβο λαχανικών, λίγο αλάτι, πιπέρι και αρκετό ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να εξατμιστούν τα υγρά. Στη συνέχεια καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα τηγανίζουμε μέχρι να καραμελώσουν, γυρίζοντάς τα συχνά για να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα. Pίχνουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και καρότα στην κατσαρόλα με το κρέας. Aφήνουμε να ανακατευτούν με τη σάλτσα και σερβίρουμε.