Κοτόπιτα με ρύζι
Δύσκολη, >60'
Βράζετε τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου. Ζεσταίνετε τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε την πιπεριά και το σκόρδο για δύο λεπτά. Στραγγίζετε τα λιγκουίνι κρατώντας 4 με 5 κουταλιές της σούπας από το νερό που έβρασαν.
Προσθέτετε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, την καπνιστή πέστροφα, τον χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό. Τα ανακατεύετε προσθέτοντας αν χρειάζεται λίγο από το νερό που κρατήσατε. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα