Aρνάκι καπαμά
Μέτρια, >60'
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάχανο, προσθέτουμε τα κυδώνια,το κύμινο, το αλάτι, το πιπέρι και το χυμό λεμονιού. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, κάνοντάς τους με τα χέρια ένα ελαφρύ μασάζ, σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 2 ώρες εκτός ψυγείου να μαραθούν. Τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο ή το ελαιόλαδο μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να αρχίσει να αλλάζει χρώμα και να καραμελώσει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι μαζί με τα λουκάνικα και το ανακατεύουμε μέχρι να πάρει και αυτό χρώμα. Σβήνουμε με το ξίδι. Προσθέτουμε το μαριναρισμένο λάχανο μαζί με την μαρινάδα και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά περίπου. Μόλις μαλακώσει σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε για 10 ακόμα λεπτά να σιγοβράσει.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα