Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το ψωμί, το μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και το αβγό. Προσθέτουμε λίγο νερό, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα, τα πλάθουμε σε μικρά στρογγυλά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετούμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Για να γίνουν τα κεφτεδάκια πιο αφράτα και αρωματικά μπορείτε να ρίξετε στη ζύμη λίγο κονιάκ ή ούζο. Tο ψωμί να είναι κατά προτίμηση μπαγιάτικο (πρώτα σε ένα μπολ με νερό για να μαλακώσει).