Γεμιστές ντομάτες και πιπεριές
Δύσκολη, >60'
Μοσχαράκι κατσαρόλας με γλυκό κρασί, δαμάσκηνα και κάστανα
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας και το περνάμε από το θυμάρι και
το κορν φλάουρ. Σοτάρουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι σε
τηγάνι με ελαιόλαδο και μέτρια φωτιά, ίσα που να ροδίσει και
να μαραθούν τα κρεμμύδια. Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε
τους κύβους το νερό ή ζωμό, τα τοματάκια, το κύμινο, το
σκόρδο και τη δάφνη. Λίγο πριν να είναι έτοιμο το κρέας
ρίχνουμε τα δαμάσκηνα, τα κάστανα και τον μαϊντανό. Όταν
δέσει ελαφρώς η σάλτσα κατεβάζουμε το φαγητό.
Συνοδεύουμε με ρύζι ατμού και σερβίρουμε.
TIP Για κρασί προτείνουμε το Μερλό από το κτήμα Λαζαρίδη.
Ένα γλυκόπιοτο, βελούδινο κρασί που ταιριάζει αρμονικά με τη
γλυκιά επίγευση του φαγητού μας.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα