Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα
Ab logo
  • Μοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα

Μοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Μοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 1,5 κιλά μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί
  • 1,5 φλιτζάνια νερό ή ζωμός κρέατος
  • 2 φλιτζάνια τοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 κουταλιές σούπας κύμινο
  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 10 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι
  • 1/2 ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 10 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα ολόκληρο
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1,5 κιλά μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί
  • 1,5 φλιτζάνια νερό ή ζωμός κρέατος
  • 2 φλιτζάνια τοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 κουταλιές σούπας κύμινο
  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 10 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι
  • 1/2 ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 10 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα ολόκληρο
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • Αλάτι