Ας μαγειρέψουμε
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Μαραίνουμε σε κατσαρόλα με λίγο νερό, σε μέτρια φωτιά, τα κρεμμύδια. Μόλις μαραθούν ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό.Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το κρέας στη φωτιά μέχρι να πιεί τα υγρά του. Προσθέτουμε την τομάτα, το πράσο, το σέλερυ, το δεντρολίβανο, το μάραθο και 1 1/2 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για 30 με 40 λεπτά. Σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι.