La Salumeria
Μία Απολαυστική Εμπειρία Αγορών

La Salumeria

Τα ΑΒ φέρνουν ένα δώρο γευστικών εκρήξεων στο τραπέζι σου! Όταν η γεύση συναντά την παράδοση μπορούμε να μιλάμε για αλλαντικά υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης, φτιαγμένα με μεράκι και ντόπια υλικά, γεμάτα γεύση και αρώματα. Ιδιαίτερα αλλαντικά από τη χώρα μας, την Ιταλία και την Ισπανία που τιμούν τις εγχώριες πρώτες ύλες. Μεζέδες χοιρινοί, από κοτόπουλο αλλά και λουκάνικα σε συνδυασμούς με μπαχαρικά, μυρωδικά, καρυκεύματα, βότανα ακόμα και φρούτα, μαριναρισμένοι και ψημένοι σε ξύλα οξιάς, καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Γεύσεις ελαφριές, πικάντικες, αλμυρές, απαλές, γεύσεις που προσδιορίζουν τον καθένα μας. Αλλαντικά για να συνοδέψεις ένα πλατό τυριών αλλά και για να προσθέσεις σε σαλάτες ή σε συνταγές που θα αφήσουν τους καλεσμένους σου με ανοιχτό το στόμα. Και σίγουρα στα ΑΒ μπορείς να βρεις ιδιαίτερα τυριά και το ιδανικό κρασί για να συνοδέψεις τον αγαπημένο σου εκλεκτό μεζέ.

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΑΠΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 200ΓΡ.

Παραδοσιακή κρητική συνταγή από κοτόπουλο μαριναρισμένο με κρασί και ξύδι, μυρωδικά και βότανα, καπνισμένο με ξύλα οξιάς.
Το Κοτόπουλο φιλέτο αφού καθαριστεί από το λίπος, μαρινάρεται με μυρωδικά  και βότανα από τα βουνά της Κρήτης. 
Το κάπνισμα είναι μια αργή διαδικασία που γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να δώσει στο τελικό προϊόν την αίσθηση από  τα ξυλομαγειρέματα του χωριού με όλες τις μυρωδιές και τις γεύσεις της Κρήτης.
Εκλεκτός μεζές σε ένα τραπέζι, ενώ θα δώσει μια ξεχωριστή και πεντανόστιμη νότα σε μια ομελέτα, αφού με τη θερμοκρασία του ψησίματος ελευθερώνει τα αρώματά του. 
Συνοδεύει Λευκά Κρασιά από Βηλάνα

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΠΑΣΤΡΑΜΙ ΜΟΣΧΟΥ

Οι έρευνες φανερώνουν ότι το παστράμι είναι ένα αλλαντικό μόσχου, που η συνταγή του έφτασε στην Αμερική, όπου έγινε και γνωστό, από Ισραηλινούς της Ανατολικής Ευρώπης τον 19ο αιώνα. Η λέξη συνδέεται με την  τουρκική «pastirma», που θυμίζει τον δικό μας παστουρμά.
Το παστράμι γίνεται από διάφορα μέρη του μοσχαριού, κυρίως από το στήθος ή το μπούτι. Τα κομμάτια μαρινάρονται μέσα σε άλμη, στραγγίζονται, καλύπτονται με ολόκληρους κόκκους μπαχαρικών, καπνίζονται και ψήνονται στον ατμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερο αλλαντικό, που έχει τη νοστιμιά του μοσχαριού μαζί με μπόλικη ένταση από τα μπαχαρικά της επικάλυψης. 
Η γεύση του είναι στιβαρή και γενναία, ενώ για να την απολαύσουμε καλύτερα, το παστράμι πρέπει να κοπεί σε πολύ λεπτές φέτες. 
Το παστράμι έγινε διάσημο, επειδή είναι το ιδανικό συστατικό για σάντουιτς. Αν όμως δημιουργήσουμε με αυτό ένα  πλατώ, μας ταξιδεύει με την γεύση του σε μια νέα διάσταση, ιδίως αν συνδυαστεί με ένα εκλεκτό κρασί.
Συνοδεύει ευχάριστα Ερυθρά Κρασιά από τη Γουμένισσα (Ξινόμαυρο-Νεγκόσκα)

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ 4 ΠΙΠΕΡΙΑ

Το χοιρινό μπούτι με 4 πιπέρια είναι ένα κλασικό αλλαντικό  και είναι πολύ δημοφιλές στους φίλους των εκλεκτών αλλαντικών. Επιλεγμένα κομμάτια από χοιρινό μπούτι, καθαρίζονται από το λίπος και καλύπτονται με μυρωδικά.
Ψήνεται και καπνίζεται αργά σε ξύλο οξιάς. Το αργό ψήσιμο βοηθάει τα πιπέρια να απλώσουν το άρωμα τους ως την καρδιά του αλλαντικού. Η κοπή σε λεπτές φέτες αναδεικνύει τη ζουμερή του γεύση, τη κρεάτινη υφή του και το όμορφο κάψιμο των αρωματικών πιπεριών. Καθοριστική είναι η επιλογή των πιπεριών, τα οποία προέρχονται από τις καλύτερες ποιότητες πιπεριού παγκοσμίως. 
Χάρη σε αυτά, το αλλαντικό αυτό, ξεχωρίζει για το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική, πιπεράτη γεύση του. Ιδανικό για πλατώ αλλαντικών αλλά και για νόστιμα σάντουιτς.
Συνοδεύει Λευκά Κρασιά από Αθήρι

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ

Μπούτι μοσχαρίσιο στο φούρνο καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, με προσθήκη μαύρης, χειμερινής τρούφας. Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, σε ένα εκλεκτό προϊόν, με απόλυτη ισορροπία μεταξύ του κρέατος και της τρούφας.  
Το άπαχο μοσχαρίσιο κρέας με την ένταση της γεύσης του, ταιριάζει με την αρωματική τρούφα, ανεβάζοντας τον πήχη της απόλαυσης. Το ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά διατηρεί το κρέας ζουμερό και κρατάει μέσα του τα αρώματα της τρούφας, τα οποία αναδεικνύονται με την κοπή του αλλαντικού σε λεπτές φέτες.
Ταιριάζει ιδανικά σε ένα πλατώ τυριών και αλλαντικών, ενώ συνοδεύει ευχάριστα Λευκά Αφρώδη Κρασιά από τη Ζίτσα (Ντεμπίνα)

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΩΡΙΜΑΣΗΣ

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή Ιταλική τεχνική του prosciutto με εκλεκτό, πρόβειο κρέας, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο προϊόν, με μοναδικό άρωμα και εξαιρετική γεύση.
Μπούτι πρόβειο από 100% πρόβειο κρέας επιλεγμένων Eλληνικών φυλών Agnus Greco.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξαιρετική γεύση και ποιότητα της ελληνικής προβατοτροφίας, έχει η τεράστια ποικιλία μυρωδικών και βοτάνων που διαθέτει η ελληνική ύπαιθρος, τα βουνά και τα νησιά μας.
Η καινοτομία, η έμπνευση και η παράδοση, αναβιώνουν τις  γεύσεις του παρελθόντος και δημιουργούν νέους γευστικούς ορίζοντες.
Μπορεί να το απολαύσεις κάποιος είτε μόνο του, είτε με συνοδεία γλυκών φρούτων όπως το πεπόνι, είτε απλά, δημιουργώντας ένα πλατώ αλλαντικών.
Συνοδεύει Ερυθρά Κρασιά από Κοτσιφάλι

ANGUS GRECO ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ, ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ

Μείγμα πρόβειου κρέατος, μαζί με επιλεγμένα χόρτα  του βουνού και το αρωματικό μάραθο. Το πρόβειο λουκάνικο γεμίζεται με μυζήθρα, μερικής ζύμωσης-ωρίμασης, από 100% νωπό πρόβειο κρέας επιλεγμένων Ελληνικών φυλών Agnus Greco.
Η μυζήθρα είναι παραδοσιακή και τα μυρωδικά διαλέγονται καθημερινά, ενώ προέρχονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.
Γεμίζεται μόνο σε φυσικό ζωικό έντερο και τα μπαχαρικά είναι φρεσκοαλεσμένα διατηρώντας τα έντονα αρώματά τους. Το λουκάνικο καπνίζεται επί 7 ώρες σε ξύλα οξιάς και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα δώρο γευστικών εκρήξεων για τον ουρανίσκο.
Η σχέση κρέας – λίπους, είναι ιδανική και η διαχείριση του κρέατος γίνεται με τον πιο φυσικό τρόπο, διατηρώντας έτσι τα θρεπτικά συστατικά τους αναλλοίωτα.
Φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά, μυρωδικά και βότανα συνθέτουν τη μαγεία της γεύσης, ενώ το φυσικό κάπνισμα σε ξύλα οξιάς θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Συνοδεύει Λευκά Κρασιά από Βιδιανό

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

Χοιρομέρι βραστό από ατόφιο κομμάτι χοιρινού κρέατος, αυστηρά διαλεγμένο από τις καλύτερες ράτσες που εκτρέφονται στην Ελλάδα.
Εκλεκτά κομμάτια από τρυφερό ελληνικό κρέας, καπνισμένα σε φυσικό ξύλο οξιάς, πλαισιωμένα από φρέσκα μυρωδικά βότανα της Ελληνικής γης και μπαχαρικά, συνθέτουν ένα προϊόν εξαιρετικής γαστρονομικής απόλαυσης. 
Δημιουργεί εξαιρετικά σάντουιτς και στολίζει πλατώ τυριών και αλλαντικών για την συνοδεία του αγαπημένου κρασιού, μπύρας ή αποστάγματος.
Συνοδεύει ιδανικά Λευκά Κρασιά από τη Σαντορίνη (Ασύρτικο)

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Χοιρομέρι βραστό από ατόφιο κομμάτι χοιρινού κρέατος, αυστηρά διαλεγμένο από τις καλύτερες ράτσες της αγοράς.
Εκλεκτά κομμάτια από τρυφερό ελληνικό κρέας, καπνισμένα σε φυσικό ξύλο οξιάς, πλαισιωμένα από φρέσκα μυρωδικά βότανα, λαχανικά και μπαχαρικά, συνθέτουν ένα προϊόν εξαιρετικής γαστρονομικής απόλαυσης. Μαύρη σοκολάτα από τις φυτείες της λατινικής Αμερικής τρυπώνει όμορφα και φλερτάρει τους ουρανίσκους.
Δημιουργεί εξαιρετικά πλατώ αλλαντικών για την συνοδεία του αγαπημένου κρασιού, μπύρας ή αποστάγματος.
Συνοδεύει Λευκά Κρασιά από Μοσχοφίλερο

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ

Ένα εξαιρετικής ποιότητας σαλάμι αργής ωρίμασης, από εκλεκτό χοιρινό κρέας, που το αγκαλιάζουν τρυφερά κομματάκια χειμερινής μαύρης τρούφας. Ωριμάζει για εβδομάδες σε ειδικούς θάλαμους ωρίμασης κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας, παρόμοιες με τις φυσικές σπηλιές των Ελληνικών βουνών.
Η τρούφα ευδοκιμεί στα βουνά της πατρίδας μας και είναι γνωστή στους Έλληνες από την αρχαιότητα. Μπορεί να την βρει κανείς σε μέρη που υπάρχουν μεταξύ άλλων βελανιδιές, θάμνοι, φλαμουριές, οξιές και όταν αυτή η χλωρίδα είναι σε χώμα αλκαλικό και όχι όξινο. Ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι τις ψάχνουν και τις βρίσκουν σε βάθος 8 έως 15 εκατοστών και μέσα στις ρίζες των δένδρων ή των θάμνων.
Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμιά ποικιλία αλλαντικών.
Συνοδεύει Ερυθρά Παλαιωμένα Κρασιά από την Νάουσα (Ξινόμαυρο)

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΟΔΙΝΟ 360ΓΡ.

Λουκάνικο από 100% μοσχαρίσιο κρέας, που σε συνδυασμό με το φρέσκο κρεμμύδι, το κύμινο, το σκόρδο, τη ρίγανη και τα άλλα μπαχαρικά, δημιουργεί ένα μοναδικό προϊόν για τους λάτρεις του μοσχαρίσιου κρέατος και της υγιεινής διατροφής. Παράγεται με την αυθεντική συνταγή που κληρονόμησε ο παραγωγός από τους προγόνους του.
Η σχέση κρέας - λίπους είναι ιδανική και ο λεπτοτεμαχισμός του κρέατος γίνεται με τον πιο φυσικό τρόπο, διατηρώντας έτσι τα θρεπτικά συστατικά τους αναλλοίωτα.
Φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά, μυρωδικά και βότανα συνθέτουν τη μαγεία της γεύσης, μια μοναδική γεύση, που ταιριάζει σε κάθε τραπέζι.
Συνοδεύει Ροζέ Κρασιά από Αγιωργήτικο

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ 360ΓΡ.

Χοιρινό λουκάνικο γεμιστό με Κρητικό κατσικίσιο τυρί. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό νωπό χοιρινό κρέας και μόνο από επιλεγμένα κομμάτια, έτσι ώστε η σχέση κρέας - λίπους να είναι ιδανική.
Το κατσικίσιο τυρί και τα μυρωδικά διαλέγονται καθημερινά και προέρχονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.
Η γεύση του οφείλεται στο παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί Κρήτης, το οποίο παράγεται από 100% κρητικό γάλα. Ένα πάντρεμα εκλεκτού κρέατος και πεντανόστιμου τυριού, όπου στο ψήσιμο λιώνει τόσο ευχάριστα, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 
Συνοδεύει ιδανικά Λευκά Κρασιά από Ασύρτικο

NEGRONI CULATELLO DI ZIBELLO

Η ιστορία του Culatello φαίνεται να ξεκινάει από το 1322, όταν ανακλύφθηκε από τύχη, από το λάθος ενός κρεοπώλη, τεμαχίζοντας ένα ζαμπόν, αλατίζοντάς το και δένοντας μαζί ότι απέμενε από το κρέας. Έτσι προέκυψε το Culatello. Το Culatello di Zibello παράγεται αποκλειστικά από τα βαριά πόδια ιταλικών χοιριδίων, τα οποία αποτελούν το πιο πολύτιμο κομμάτι του ζώου. Προστίθεται μόνο θαλασσινό αλάτι και πιπέρι, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές για ένα Π.Ο.Π. προϊόν. Μπαίνει σε φυσικό χοιρινό περίβλημα, έπειτα στεγνώνει και καρυκεύεται στα κελάρια της Villa Gambara, ενώ ολόκληρη η διαδικασία γίνεται με το χέρι. Κάθε στάδιο παραγωγής του Culatello ελέγχεται ξεχωριστά μέχρι να μπει η σφραγίδα Π.Ο.Π. από το Ινστιτούτο Ποιότητας της Πάρμα. Διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο πολύτιμα Ιταλικά αλλαντικά, το Culatello di  Zibello έχει διατηρήσει τη σχολαστική παραγωγική του διαδικασία μέσα στο πέρας των δεκαετιών. Το μοναδικό του άρωμα που είναι αποτέλεσμα αυτής της μακράς διαδικασίας, είναι έντονο, με μια ιδιαίτερα γλυκιά και μυρωδάτη γεύση.

RENZINI ΠΡΟΣΟΥΤΟ DI NORCIA 1,5 ΕΤΩΝ ΩΡΙΜΑΣΗΣ

Το προσούτο Di Norcia είναι ένα καπνιστό ζαμπόν από τους μηρούς βαριών Ιταλικών χοιριδίων, τα οποία έχουν ελεγχόμενη και ποιοτική διατροφή, ενώ καπνίζεται για 18 μήνες σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στους πρόποδες του όρους Sibiliini της περιοχής Norcia της Ιταλίας. Αυτό το προϊόν με το χαρακτηριστικό σχήμα «τσέλο», έχει άρωμα ελαφρύ και χρώμα ελαφρώς ροζ όταν κόβεται. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, είναι η επικάλυψή του με κόκκους κόκκινων πιπεριών, χαρίζοντάς του μια όμορφη και μοναδική όψη.
 

RENZINI SELLA DI MASTRO DANTE ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΙΠΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

Το La Sella di Mastro Dante είναι ένα υψηλής ποιότητας χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο, ενώ το όνομά του το οφείλει στο απαράμιλλο σχήμα του, το οποίο φέρνει σε παραδοσιακή δερμάτινη σέλα, που χρησιμοποιείται για ιππασία. Ωριμάζει για 8 μήνες στα βουνά Sibiliini της περιοχής Norcia της Ιταλίας, όπου ο καθαρός αέρας δίνει στο προϊόν την εξαιρετική του γεύση, η οποία συμπληρώνεται και αναδεικνύεται από το μαρινάρισμά σε βαλσαμικό ξύδι, λευκό κρασί και θρυμματισμένο σκόρδο, αφού έχει πρώτα αλατιστεί. Στο τέλος της ωρίμασης, επικαλύπτεται με ένα μανδύα από πράσινους και κόκκινους κόκκους πιπεριού, ακολουθώντας χειροποίητες τεχνικές επεξεργασίας, δίνοντάς του ένα έντονο άρωμα.

RENZINI ΖΑΜΠΟΝ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

To Grantartufo είναι ένα υψηλής ποιότητας βραστό ζαμπόν και το αποτέλεσμα ενός γαστρονομικού παντρέματος ανάμεσα στα εξαιρετικής επιλογής χοιρινά μπούτια και την τρούφα. Το άρωμα του χάρη στην τρούφα,  είναι το καλύτερο και το ιδανικό, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

RENZINI ΣΑΛΑΜΙ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

Το Σαλάμι με τρούφα και επικάλυψη παρμεζάνας είναι ένα καινοτόμο προϊόν, του οποίου το σχήμα και η γεύση είναι μοναδικά. Παράγεται από εξαιρετικής επιλογής άπαχο κρέας, ενώ επεξεργάζεται εξ' ολοκήρου στο χέρι. Έπειτα προστίθεται η τρούφα στο σαλάμι και τέλος καλύπτεται με Parmigiano Reggiano Π.Ο.Π.

RENZINI ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το Gran Carre καπνιστό χοιρινό φιλέτο αρωματισμένο με πορτοκάλι, επεξεργάζεται φρέσκο, ενώ ξηραίνεται σε επικάλυψη από αλάτι και ζάχαρη. Χυμός και φλούδα πορτοκαλιού χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την ήδη πολύ γλυκιά γεύση του προϊόντος. Η διαδικασία μαριναρίσματος διαρκεί 90 ημέρες, αφού στεγνώσει για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Στο τέλος το ζαμπόν καλύπτεται με μια βρώσιμη ζελατίνη με γεύση πορτοκάλι, γεγονός που κάνει το χοιρινό πιο αλμυρό και αρωματικό.

CECINA DE LEON ΒΟΔΙΝΟ Π.Ο.Π. 3 ΕΤΩΝ ΩΡΙΜΑΣΗΣ

Μετά από ένα όμορφο ταξίδι στην επαρχία του León, αναζητώντας την καλύτερη Cecina της περιοχής, φτάνουμε στη Ferral del Bernesga. Εδώ σε υψόμετρο 800 μέτρων, οι μακριοί, κρύοι, σκληροί, χιονισμένοι χειμώνες παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες για την προετοιμασία αυτού του βοείου κρέατος και την ασφαλή ωρίμασή του για άνω των 24 μηνών.
Το Cecina από το León είναι από πέντε χρονών αγελάδες, βάρους 400 κιλών. Έχει περίοδο ωρίμασης περίπου 24 μήνες, μια ελαφριά καπνιστή γεύση από ξύλο βελανιδιάς, απαλή, γλυκιά, κρεμώδη γεύση από τα βότανα της χώρας, ενώ το χρώμα του ξεκινάει από ελαφρώς σκούρο καφέ στο εξωτερικό και γίνεται κόκκινο στο εσωτερικό. Ξεχωρίζει για τις άφθονες διεισδύσεις λίπους, τυπικό χαρακτηριστικό των ζώων που εκτρέφονται σε ελευθερία.
Σερβίρεται καλύτερα μεταξύ 20ο C – 24o C. Για να μπορέσει να απολαύσει κάποιος τις λεπτές αποχρώσεις αυτού του βοδινού ζαμπόν, θα πρέπει να κοπεί σε πολύ λεπτές φέτες με την βοήθεια «μηχανής κοπής αλλαντικών». Προέλευση Sierra De Leon - Ισπανία


 

JAMON IBERICO BELLOTA 3 ΕΤΩΝ ΩΡΙΜΑΣΗΣ

Ένα εκλεκτό προϊόν που προέρχεται από το πίσω άκρο μαύρου Ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με βελανίδι και μεγαλώνει σε ελευθερία και απόλυτη αρμονία και ενσωμάτωση με το φυσικό περιβάλλον. Φτιαγμένο ακολουθώντας τη παραδοσιακή διαδικασία αλάτισης, ξήρανσης και ωρίμασης μέσα σε κελάρια, παράγεται ένα μοναδικό προϊόν, που είναι αποτέλεσμα μεγάλης αφοσίωσης και υπομονής, έχοντας μοναδικά αρώματα και γεύση. Ωριμάζει για 52 μήνες, ενώ αποτελεί ένα 100% φυσικό, υγιεινό προϊόν με υψηλή θρεπτική ποιότητα. Έχει χαρακτηριστικό χρώμα από ροζ έως μοβ-κόκκινο και λαμπερή εμφάνιση σε λίπος. Η γεύση του είναι λεπτή, ελαφρώς αλμυρή, αφήνοντας μια εξαιρετική επίγευση στο στόμα.
 

Η La Salumeria είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.