Recipe Search ResultsMοσχάρι λεμονάτο
Ab logo
  • Mοσχάρι λεμονάτο

Mοσχάρι λεμονάτο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Mοσχάρι λεμονάτο
Average
>60'
5/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Start cooking

Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.   Σημείωση Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό χρειάζεται το φαγητό.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses