Recipe Search ResultsΜοσχαράκι βιολογικό φρικασέ
Ab logo
  • Μοσχαράκι βιολογικό φρικασέ

Μοσχαράκι βιολογικό φρικασέ

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Μοσχαράκι βιολογικό φρικασέ
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 6 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • 1 kg μοσχαράκι (μπούτι) βιολογικό σε μερίδες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 ματσάκια σέλινο ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
  • 2 κρόκος αυγού
  • 2 κουταλιά αλεύρι
  • 2 λεμόνι (χυμός)
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 6 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • 1 kg μοσχαράκι (μπούτι) βιολογικό σε μερίδες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 ματσάκια σέλινο ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
  • 2 κρόκος αυγού
  • 2 κουταλιά αλεύρι
  • 2 λεμόνι (χυμός)
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και ρίχνουμε

το μοσχαράκι. Tο αφήνουμε να βράσει έως ότου

μαλακώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε

τα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο, το σέλινο,

το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 ποτήρια νερό.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε

το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες

περίπου. Πριν σβήσουμε το φαγητό βάζουμε

6 κουταλιές της σούπας ζωμό από το κρέας μας,

σε ένα μπολάκι, προσθέτουμε το αλεύρι

και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε

τους κρόκους των αυγών και το χυμό λεμονιού,

ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κόψει

η σάλτσα. Pίχνουμε τη σάλτσα στην κατσαρόλα

και το φρικασέ μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Dinner
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • Σέλινο Ελληνικό
    This item is no longer available
    7064311
  • Μαϊντανός Τεμάχιο Ελληνικός
    This item is no longer available
    7064307