Start cooking
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρέας και τα κρεμμύδια για περίπου 5 λεπτά, μέχρι το κρέας να ροδίσει ομοιόμορφα. Προσθέτουμε το αλεύρι και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε καλά, ώσπου το αλεύρι να σκουρύνει ελαφρώς. Σβήνουμε με τη μπίρα και το μισό ζωμό, ρίχνουμε το μπαχάρι και αφήνουμε το υγρό να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε
για 1 ώρα και 30 λεπτά. Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα καρότα για 2 - 3 λεπτά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο, μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε. Όταν μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε στην κατσαρόλα το σοταρισμένο μίγμα καρότων-μανιταριών. Αν χρειαστεί, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο ζωμό.