Recipe Search ResultsΚολιοί με αρακά και άνηθο
Ab logo
  • Κολιοί με αρακά και άνηθο

Κολιοί με αρακά και άνηθο

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Κολιοί με αρακά και άνηθο
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 6 κολιούς
  • 4 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη
  • 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
  • 1/2 λεμόνι (ξύσμα)
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 6 κολιούς
  • 4 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη
  • 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
  • 1/2 λεμόνι (ξύσμα)
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Καθαρίζετε τα ψάρια (ή ακόμα καλύτερα ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να σας τα φιλετάρει). Τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και σκορπάτε τριγύρω τον αρακά με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Σε βάζο που κλείνει καλά, ρίχνετε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνετε και ανακινείτε καλά. Περιχύνετε το φαγητό και το βάζετε στο κέντρο του φούρνου. Ανάβετε το γκριλ στους 180οC και ψήνετε για 20-25 λεπτά.


Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Everyday recipe
Lunch
Summer,Autumn
Main courses

Shop recipe for 4 servings