Recipe Search ResultsΚεφτεδάκια βιολογικά
Ab logo
  • Κεφτεδάκια βιολογικά

Κεφτεδάκια βιολογικά

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Κεφτεδάκια βιολογικά
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο βιολογικό κιμά
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό  
  • 1 αβγά
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 φέτες ψωμί τρίμμα (χωρίς την κόρα)
  • 1 ποτήρι αλεύρι  
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο βιολογικό κιμά
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό  
  • 1 αβγά
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 φέτες ψωμί τρίμμα (χωρίς την κόρα)
  • 1 ποτήρι αλεύρι  
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το ψωμί, το μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και το αυγό. Προσθέτουμε λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα, τα πλάθουμε σε μικρά στρογγυλά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετούμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.   Σημείωση Για να γίνουν τα κεφτεδάκια πιο αφράτα και αρωματικά μπορείτε να ρίξετε στη ζύμη λίγο κονιάκ ή ούζο. Tο ψωμί να είναι κατά προτίμηση μπαγιάτικο (το βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ για να μαλακώσει).

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Children's party
Lunch
All seasons
Aperitif