Recipe Search ResultsΑρνί λεμονάτο με μάραθο Κρήτης
Ab logo
  • Αρνί λεμονάτο με μάραθο Κρήτης

Αρνί λεμονάτο με μάραθο Κρήτης

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Αρνί λεμονάτο με μάραθο Κρήτης
Average
>60'
4/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 2 κιλά αρνί από  σπάλα
  • 3 χοντροκομμένα κρεμμύδια ξηρά
  • 1 κιλό μάραθο
  • 2 μέτρια λεμόνια (χυμός)
  • 4 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • 2 κιλά αρνί από  σπάλα
  • 3 χοντροκομμένα κρεμμύδια ξηρά
  • 1 κιλό μάραθο
  • 2 μέτρια λεμόνια (χυμός)
  • 4 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • πιπέρι

Start cooking

Βάζετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κομμάτια κρέας έτσι ώστε να ροδίσουν από όλες τις μεριές.Στη συνέχεια ρίχνετε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια, το μάραθο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια, τρία φλιτζάνια τσαγιού νερό χλιαρό και τα αφήνετε να βράσουν για 45-50 λεπτά. Τέλος, προσθέτετε το χυμό των λεμονιών, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση ακόμα. Το σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Easter
Lunch
Spring,Summer
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • ΜΑΡΑΘΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 1 ΤΕΜ
    This item is no longer available
    7064313
  • Κρεμμύδια Χλωρά Ελληνικά
    This item is no longer available
    7064229
  • Λεμόνια Συσκευασμένα Ελληνικά
    • low-price.external.cbf7b8ce.svg
    This item is no longer available
    7062945