Recipe Search ResultsΚoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Ab logo
  • Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο6
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • ξυλάκι κανέλας
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • γαρίφαλα
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο6
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • ξυλάκι κανέλας
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • γαρίφαλα
  • 1 κούπα ελαιόλαδο

Start cooking

Kόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου. Mόλις ροδίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα. Aφαιρούμε μόνο το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στη σάλτσα άλλα 2 ποτήρια νερό, τα αφήνουμε να κοχλάσουν και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για όσο χρόνο ορίζει η συσκευασία τους. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά, προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο τριμμένο τυράκι.   Σημείωση Για να γίνει το κρέας πιο μαλακό καλό θα ήταν πρώτα να το νεροβράσουμε για 20 περίπου λεπτά.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses