Recipe Search ResultsΑγριογούρουνο ραγού με δεντρολίβανο και μάραθο
Ab logo
  • Αγριογούρουνο ραγού με δεντρολίβανο και μάραθο

Αγριογούρουνο ραγού με δεντρολίβανο και μάραθο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Αγριογούρουνο ραγού με δεντρολίβανο και μάραθο
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 700 γρ. μπούτι από αγριογούρουνο (χωρίς πέτσα και κόκαλα)
  • 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 τριμμένη τομάτα
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 3 πράσα κομμένα
  • 1/2 κιλό σέλερυ κομμένο
  • 1/2 κουταλιά μάραθο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά δεντρολίβανο
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 700 γρ. μπούτι από αγριογούρουνο (χωρίς πέτσα και κόκαλα)
  • 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 τριμμένη τομάτα
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 3 πράσα κομμένα
  • 1/2 κιλό σέλερυ κομμένο
  • 1/2 κουταλιά μάραθο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά δεντρολίβανο
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Start cooking

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Μαραίνουμε σε κατσαρόλα με λίγο νερό, σε μέτρια φωτιά, τα κρεμμύδια. Μόλις μαραθούν ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό.Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το κρέας στη φωτιά μέχρι να πιεί τα υγρά του. Προσθέτουμε την τομάτα, το πράσο, το σέλερυ, το δεντρολίβανο, το μάραθο και 1 1/2 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για 30 με 40 λεπτά. Σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
Autumn,Winter
Main courses

Shop recipe for 6 servings