Εορταστικό ρύζι μπασμάτι με κοτόπουλο, φλούδες πορτοκαλιού, αμύγδαλο και ρόδι
Δύσκολη, >60'
Μαρινάρετε τα βατόμουρα με το λεμόνι, το ξύδι βαλσάμικο και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε για 10-15 λεπτά. Εν τω μεταξύ ζεσταίνετε τις υπόλοιπες 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε το χαλούμι για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Τοποθετείτε από 2 φέτες χαλούμι σε 4 πιάτα. Ανακατεύετε τα σαλατικά, το βασιλικό και τον δυόσμο με τα βατόμουρα και τα μοιράζετε στα 4 πιάτα. Διπλώνετε από 2 φέτες προσούτο σε κάθε πιάτο. Ρίχνετε μια κουταλιά ξίδι βαλσάμικο σε κάθε σαλάτα και σερβίρετε. Γαρνίρετε με καβουρντισμένα κουκουνάρια.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα