Ας μαγειρέψουμε
Βάλτε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ξεσβολιάσει το αλεύρι.
2.Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, βουτυρώστε με μια χαρτοπετσέτα και προσθέστε μια μεγάλη κουταλιά από το μίγμα (περίπου 200 ml).
3.Γυρίστε το τηγάνι με το χέρι σας να πάει παντού το μίγμα και όταν η κρέμα πάρει χρώμα τουμπάρετε με τη βοήθεια μιας φαρδιάς κουτάλας.
4.Απλώστε όλες τις κρέπες σε ένα δίσκο και ετοιμάστε τον πουρέ MAGGI.
5.Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι 1 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε το χοιρινό μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.
6.Ρίξτε το γάλα με την κρέμα και περιμένετε μέχρι να βράσει, χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία και προσθέστε το μίγμα για πουρέ MAGGI.
7.Ανακατέψτε για λίγη ώρα μέχρι να αποκτήσει βελούδινη υφή ο πουρές και προσθέστε το βούτυρο με το τριμμένο τυρί, δοκιμάστε στο αλάτι και τρίψτε φρέσκο πιπέρι.
8.Αφήστε να χλιαρύνει και γεμίστε τις κρέπες. Βάλτε από 2 μεγάλες κουταλιές τις σούπας πουρέ σε κάθε κρέπα και τυλίξτε σφιχτά.
9.Σερβίρετε άμεσα ή ψήστε στο φούρνο πασπαλίζοντας τις εξωτερικά με λίγο τυρί.