Ας μαγειρέψουμε
Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και στο βούτυρο. Μόλις γίνει διάφανο, προσθέτετε τα κομμάτια του κρέατος και συνεχίζετε το τσιγάρισμα μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια προσθέτετε νερό. Όταν ελαττωθεί το νερό βάζετε τον τοματοπολτό και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα, ώσπου να διαλυθεί ο πελτές και να φύγει η μυρωδιά της τομάτας. Ρίχνετε τα ψιλοκομμένα λάχανα και αφού τα ανακατέψετε, προσθέτετε το νερό, τις καυτερές πιπεριές και το αλάτι. Κλείνετε το καπάκι και ψήνετε για περίπου 45 λεπτά. Όταν μαλακώσει το κρέας, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Σερβίρετε κατά προτίμηση με λεμόνι.