Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε γιουβαρλάκια σε σχήμα μακρόστενο, όπως τα σουτζουκάκια. Τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε στη σειρά σε ένα βαθύ ταψί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στα γιουβαρλάκια. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο νερό, το χυμό των λεμονιών και τα ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Υλικά για 6 άτομα
ΑΒ Μπισκότα Digestive Ολικής Άλεσης 300g
300 γρ
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
AROMA Δυόσμος Σκαφάκι 25g
25 γρ
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
ΑΒ Μαϊντανός Τεμάχιο Ελληνικός
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
ΑΒ Λεμόνια Συσκευασμένα Ελληνικά
~1 κιλ
~€
1
99
ΑΒ Αλεύρι Όλων Των Χρήσεων 1 Kg
1 κιλ
€
0
70
ΑΒ FRESH TO GO Βόειος Κιμάς Μπούτι Άπαχος Ελληνικός 400 gr
400 γρ
€
5
99
ΑΒ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ Ρύζι Καρολίνα Στρυμόνα 500 gr
500 γρ
€
2
49
Έχεις ήδη στην κουζίνα
ΑΒ Αλάτι Ψιλό Σε Πλαστική Φιάλη 750 gr
750 γρ
€
0
69
ΑΒ Πιπέρι Μαύρο Τριμμένο 40g
40 γρ
€
1
32
NATURES PROMISE BIO Κρεμμύδια Ξερά Βιολογικής Γεωργίας Ελληνικά