Recipe Search ResultsΠέστο με μαϊντανό και ρόκα
Ab logo
  • Πέστο με μαϊντανό και ρόκα

Πέστο με μαϊντανό και ρόκα

by Σιμόνη Καφίρη
Πέστο με μαϊντανό και ρόκα
Easy
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1,5 φλιτζάνια ρόκα
  • 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 1 φλιτζάνι μαϊντανό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι πεκορίνο
  • πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1,5 φλιτζάνια ρόκα
  • 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 1 φλιτζάνι μαϊντανό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι πεκορίνο
  • πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Start cooking

Πολτοποιείτε όλα μαζί τα υλικά (εκτός από το ελαιόλαδο) στο μπλέντερ ή σε παραδοσιακό γουδί με γουδοχέρι. Όσο τα χτυπάτε ρίχνετε το ελαιόλαδο λίγο λίγο, σαν κλωστή, μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν πηχτή αλοιφή .Μεταφέρετε το πέστο σε αποστειρωμένα βάζα. Διατηρείται στο ψυγείο έως 3 εβδομάδες.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Other
All seasons
Side dishes

Shop recipe for 4 servings

  • Μαϊντανός Τεμάχιο Ελληνικός
    This item is no longer available
    7064307
  • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΛΕΥΚΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ 280 GR
    This item is no longer available
    7088478
  • Ρόκες Τεμάχιο Ελληνικές
    This item is no longer available
    7064331