Recipe Search ResultsΛεμονάτα Λιγκουίνι με καπνιστή πέστροφα και μαϊντανό
Ab logo
  • Λεμονάτα Λιγκουίνι με καπνιστή πέστροφα και μαϊντανό

Λεμονάτα Λιγκουίνι με καπνιστή πέστροφα και μαϊντανό

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Λεμονάτα Λιγκουίνι με καπνιστή πέστροφα και μαϊντανό
Easy
>60'
3/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 500 γρ. λιγκουίνι
  • 2 λεμόνι (χυμός)
  • 300 γρ. καπνιστή πέστροφα
  • 2 ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινες
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 500 γρ. λιγκουίνι
  • 2 λεμόνι (χυμός)
  • 300 γρ. καπνιστή πέστροφα
  • 2 ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινες
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Start cooking

Βράζετε τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου. Ζεσταίνετε τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε την πιπεριά και το σκόρδο για δύο λεπτά. Στραγγίζετε τα λιγκουίνι κρατώντας 4 με 5 κουταλιές της σούπας από το νερό που έβρασαν.

Προσθέτετε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, την καπνιστή πέστροφα, τον χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό. Τα ανακατεύετε προσθέτοντας αν χρειάζεται λίγο από το νερό που κρατήσατε. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dinner
All seasons
Main courses