Recipe Search ResultsΙνβολτίνι σιτσιλιάνι
Ab logo
  • Ινβολτίνι σιτσιλιάνι

Ινβολτίνι σιτσιλιάνι

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Ινβολτίνι σιτσιλιάνι
Average
31'- 60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 400 γρ. λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας από φιλέτο (χτυπημένο)
  • 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • 200 γρ. πεκορίνο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού κουκουνάρια
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
  • πιπέρι
  • 400 γρ. λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας από φιλέτο (χτυπημένο)
  • 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • 200 γρ. πεκορίνο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού κουκουνάρια
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
  • πιπέρι

Start cooking

Αλείφετε τις φέτες το κρέας με το μισό ελαιόλαδο. Σοτάρετε τη φρυγανιά σε δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και την ανακατεύετε με το πεκορίνο, τη σταφίδα, τα κουκουνάρια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζετε το μίγμα στο κέντρο από τις φέτες του κρέατος και το κλείνετε καλά για να αποφύγετε το χύσιμό του. Στερεώνετε τα «δεματάκια» με μια-δυο οδοντογλυφίδες. Tα λαδώνετε και τα πανάρετε με λίγη τριμμένη φρυγανιά που δεν έχετε καβουρντίσει. Ψήνετε στη σχάρα ή στο φούρνο για 10 λεπτά από κάθε μεριά.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Aperitif

Shop recipe for 4 servings