Recipe Search ResultsΓιουβαρλάκια στο φούρνο
Ab logo
  • Γιουβαρλάκια στο φούρνο

Γιουβαρλάκια στο φούρνο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Γιουβαρλάκια στο φούρνο
Average
>60'
4/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 1 κιλό βόειο κιμά
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια του καφέ ρύζι καρολίνα
  • 2 λεμόνια
  • 1 κρεμμύδι
  • αλεύρι
  • δυόσμος
  • μαϊντανός
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κιλό βόειο κιμά
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια του καφέ ρύζι καρολίνα
  • 2 λεμόνια
  • 1 κρεμμύδι
  • αλεύρι
  • δυόσμος
  • μαϊντανός
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε γιουβαρλάκια σε σχήμα μακρόστενο, όπως τα σουτζουκάκια. Τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε στη σειρά σε ένα βαθύ ταψί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στα γιουβαρλάκια. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο νερό, το χυμό των λεμονιών και τα ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses