Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει. Προσθέτετε ένα - ένα τα αβγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν στο μίγμα του βούτυρου και να φουσκώσουν. Ανακατεύετε το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι και τα αμύγδαλα, και τα προσθέτετε στο μίγμα εναλλάξ με το κονιάκ, το ανθόνερο και το γάλα. Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30εκ. και το πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι. Αδειάζετε μέσα τον χυλό και τον ψήνετε στο φούρνο στους 180 οC για 30 λεπτά και στους 150 oC για 20-25 λεπτά ακόμα. Για να ελέγξετε αν ψήθηκε βυθίστε τη λάμα ενός μαχαιριού, αν βγει καθαρή η βασιλόπιτα είναι έτοιμη. Τη βγάζετε από το φούρνο και την αφήνετε να σταθεί για 10 λεπτά. Χώνετε μέσα το νόμισμα και την αναποδογυρίζετε σε πιατέλα. Όταν κρυώσει την πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.