Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Καλύπτετε με χαρτί φούρνου 4 φορμάκια για τάρτες (10-12 εκ.). Σκεπάζετε τον πάτο και τα τοιχώματα με τις ροδέλες πατάτας. Αλείφετε με το αυγό και ψήνετε για περίπου 15 λεπτά. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ρίχνετε τα υπόλοιπα λαχανικά, πασπαλίζετε με θυμάρι, αλατοπιπερώνετε και σοτάρετε για 5-8 λεπτά. Μοιράζετε τα λαχανικά στις πατατένιες βάσεις και ψήνετε για ακόμα 10-15 λεπτά. Σερβίρετε τις τάρτες με φρέσκο θυμάρι. Tip: Πασπαλίζετε τις τάρτες με λίγο τριμμένο μετσοβόνε ή θρυμματισμένη φέτα για έξτρα γεύση.