Ας μαγειρέψουμε
Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι μαζί με τη μαργαρίνη και σοτάρουμε το χοιρινό μέχρι να πάρει χρώμα. Tο βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια. Tα σοτάρουμε 10 - 12 λεπτά.
Προσθέτουμε τον άνηθο, το μαϊντανό και τέλος το μαρούλι (ή το λάχανο) και τα αφήνουμε να μαραθούν.
Προσθέτουμε το ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι και την κρέμα γάλακτος και βράζουμε 2 - 3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να δέσει η
στις πατάτες το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και το πιπέρι και τις περνάμε από τον χοντρό κόφτη.
Ψήνουμε στο γκριλ 3 - 4 λεπτά μέχρι να πάρει ο πουρές όμορφο ρόδινο χρώμα. Σερβίρουμε το χοιρινό και τα λαχανικά με τη σάλτσα του και το ροδισμένο πουρέ.
ΣHMEIΩΣH
Tο κινέζικο λάχανο το κόβουμε χοντροκομμένο κάθετα.