Ab logo
  • Μπατσαριά

Μπατσαριά

Όλα τα καλά της Ηπείρου βρίσκονται σε αυτή τη λατρεμένη πίτα! Δες τη συνταγή της Μπατσαριάς στο #MadewithAB
Μπατσαριά
Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
10 μερίδες
  • 500 g καλαμποκάλευρο (για τη ζύμη)
  • 250 ml νερό (για τη ζύμη)
  • 200 ml γάλα πλήρες (για τη ζύμη)
  • 200 g πρόβειο γιαούρτι
  • 50 ml παρθένο ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
  • 1,5 kg χόρτα (για τη γέμιση)
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (για τη γέμιση)
  • 2 κρεμμύδια (για τη γέμιση)
  • 1/2 ματσάκι άνηθος (για τη γέμιση)
  • 1/2 ματσάκι μάραθος (για τη γέμιση)
  • 3 κουτ. σούπας ξινός τραχανάς (για τη γέμιση)
  • 500 g φέτα πικάντικη (για τη γέμιση)
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι (για τη γέμιση)
  • 50 ml παρθένο ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 500 g καλαμποκάλευρο (για τη ζύμη)
  • 250 ml νερό (για τη ζύμη)
  • 200 ml γάλα πλήρες (για τη ζύμη)
  • 200 g πρόβειο γιαούρτι
  • 50 ml παρθένο ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
  • 1,5 kg χόρτα (για τη γέμιση)
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (για τη γέμιση)
  • 2 κρεμμύδια (για τη γέμιση)
  • 1/2 ματσάκι άνηθος (για τη γέμιση)
  • 1/2 ματσάκι μάραθος (για τη γέμιση)
  • 3 κουτ. σούπας ξινός τραχανάς (για τη γέμιση)
  • 500 g φέτα πικάντικη (για τη γέμιση)
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι (για τη γέμιση)