Start cooking
Σ΄ένα μπωλ ανακατεύουμε τα υλικά για τις τορτίγιες και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 5 κομμάτια και αφού πασπαλίσουμε με το καλαμποκάλευρο τον πάγκο ανοίγουμε με τον πλάστη κάθε κομμάτι ζύμης σε λεπτό φύλλο. Ψήνουμε σε καυτό τηγάνι, χωρίς λάδι, για 1 λεπτό. Γεμίζουμε τις πίτες με γιαούρτι, ψιλοκομμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και προσθέτουμε μέλι ή αν θέλουμε κάνουμε τυλίγουμε σε ρολό.