- Τυλίγουμε το φιλέτο σε μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα ώστε να σφίξει και να κόβεται ευκολότερα.
- Βγάζουμε το φιλέτο από την κατάψυξη και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε όσο πιο λεπτές φέτες μπορούμε (ιδανικά στο πάχος που έχουν οι φέτες του ζαμπόν).
- Στρώνουμε σε μια πιατέλα τα λεπτά φιλετάκια.
- Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και τις φλοίδες παρμεζάνας. Ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.
Not available online, save to list