Start cooking
1. Σ’ ένα μπωλ ανακατεύουμε τ΄αυγά, το γιαούρτι , το ελαιόλαδο, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο, προσθέτουμε το τυρί και το αλεύρι και ζυμώνουμε για μερικά λεπτά. 2. Πλάθουμε 20-25 τυροπιτάκια σε σχήμα μισοφέγγαρου ή στρογγυλά, τ΄ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί και τ΄αλείφουμε με τον κρόκο. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 175ο C για 25 λεπτά. Σημειώσεις για τη συνταγή: Για να φτιάξουμε τη ζύμη για την τάρτα με τυρί ακολουθούμε τα εξής βήματα: Ζυμώνουμε τη ζύμη χωρίς να προσθέσουμε το τυρί, ανοίγουμε ένα χοντρό φύλλο με τον πλάστη και καλύπτουμε μια ταρτιέρα. Για να ετοιμάσουμε τη γέμιση ανακατεύουμε σ΄ ένα μπωλ 300 γρ. NOYNOY Gouda τριμμένο, 2 αυγά, 200 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ και λίγο μοσχοκάρυδο και γεμίζουμε την τάρτα. Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά στους 180ο στις αντιστάσεις. Το μοσχοκάρυδο είναι προαιρετικό, επίσης ταιριάζει και μπορούμε να προσθέσουμε μαύρο, κόκκινο ή λευκό πιπέρι. Αν θέλουμε πιο τριφτό αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε μαλακό αλεύρι.