Start cooking
Σ΄ένα τηγάνι σωτάρουμε το μπέικον και το καλαμπόκι, προσθέτουμε το βούτυρο, το πιπέρι και αποσύρουμε. Στο μπλέντερ, βάζουμε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, το baking powder και τη σόδα και προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο και το αλεύρι. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά, μεταφέρουμε το μείγμα σε μπωλ και προσθέτουμε το τριμμένο NOYNOY Gouda, το καλαμπόκι και το ξύδι, ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε τις τηγανίτες. Η κρέμα αβοκάντο: Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πηρούνι, προσθέτουμε το γιαούρτι, τον κόλιανδρο και το λάιμ. Σερβίρουμε τις τηγανίτες, κάνοντας εναλλάξ στρώσεις με φέτες NOYNOY Gouda και κρέμα αβοκάντο.