Recipe Search ResultsΣαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού
Ab logo
  • Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού

Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού
Easy
1'- 30'
5/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • 200 g. baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
  • 170 g. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
  • 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • 200 g. baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
  • 170 g. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
  • 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Start cooking

• Σε μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. • Προσθέτουμε το σπανάκι, τον σολομό, τις φλοίδες αγγουριού και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε απαλά. • Μεταφέρουμε σε σαλατιέρα και σερβίρουμε αμέσως.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Easter
Lunch
Spring
Salad