Start cooking
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, τον κουρκουμά, το θυμάρι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 2. Προσθέτουμε τις μπουκιές της γαλοπούλας και ανακατεύουμε καλά ώστε να καλυφθούν με το μείγμα. 3. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το παξιμάδι, τους ξηρούς καρπούς, την παρμεζάνα. 4. Πανάρουμε πολύ καλά τις μπουκιές της γαλοπούλας, τις οποίες ακουμπάμε σε σκεύος όπου έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για 40’. 5. Ψήνουμε τις μπουκιές σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30-35’ στις αντιστάσεις. 6. Σερβίρουμε τις μπουκιές σε πιατέλα όπου έχουμε στρώσει κλαράκια δενδρολίβανου. Tips: -Χρησιμοποιούμε για το πανάρισμα μόνο πλήρες γιαούρτι στραγγιστό εναλλακτικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε με μαγιονέζα