Recipe Search ResultsMοσχαράκι με λαχανικά
Ab logo
  • Mοσχαράκι με λαχανικά

Mοσχαράκι με λαχανικά

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Mοσχαράκι με λαχανικά
Average
>60'
4/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 6 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους
  • 500 γρ. κρεμμυδάκια (στρογγυλά, μικρά) καθαρισμένα
  • 500 γρ. καρότα
  • 1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 2 κουταλιές της σούπας γούστερ σος
  • λίγη ζάχαρη
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 6 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους
  • 500 γρ. κρεμμυδάκια (στρογγυλά, μικρά) καθαρισμένα
  • 500 γρ. καρότα
  • 1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 2 κουταλιές της σούπας γούστερ σος
  • λίγη ζάχαρη
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τη γούστερ και τη σόγια σος, τον κύβο λαχανικών, λίγο αλάτι, πιπέρι και αρκετό ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να εξατμιστούν τα υγρά. Στη συνέχεια καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα τηγανίζουμε μέχρι να καραμελώσουν, γυρίζοντάς τα συχνά για να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα. Pίχνουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και καρότα στην κατσαρόλα με το κρέας. Aφήνουμε να ανακατευτούν με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ  250 GR
    This item is no longer available
    7144851
  • ΚΑΡΟΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
    This item is no longer available
    7063927