Recipe Search ResultsΜακαρονάδα μαρινάρα
Ab logo
  • Μακαρονάδα μαρινάρα

Μακαρονάδα μαρινάρα

by Philadelphia
Μακαρονάδα μαρινάρα
Easy
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 300 gr σπαγγέτι
  • 400 ml ζωμό λαχανικών
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 120 gr Philadelphia Light
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 300 gr κατεψυγμένα θαλασσινά
  • 1 ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 300 gr σπαγγέτι
  • 400 ml ζωμό λαχανικών
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 120 gr Philadelphia Light
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 300 gr κατεψυγμένα θαλασσινά
  • 1 ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Start cooking

Σε ένα τηγάνι, τοποθετείτε το ζωμό λαχανικών, το κρασί και το σκόρδο και αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά, μέχρι να μειωθεί στο μισό. Προσθέτετε το Philadelphia και ανακατεύετε, προσθέτοντας στη συνέχεια την κάπαρη και το ξύσμα λεμονιού. Καθώς σιγοβράζετε, προσθέτετε τα κατεψυγμένα θαλασσινά, τα οποία χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να μαγειρευτούν. Στο μεταξύ, μαγειρεύετε τα σπαγγέτι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα θαλασσινά, πασπαλίζετε από πάνω με το μαϊντανό και αφήνετε για λίγο στη φωτιά, μέχρι όλα τα υλικά να δέσουν μεταξύ τους. Χωρίζετε το φαγητό σε βαθιά μπολ και σερβίρετε.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Vegetarian
Main courses