1. Κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα βράζουμε για να μαλακώσουν λίγο.
2. Τα στρώνουμε στη λαδόκολλα πάνω στο ταψί, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και απλώνουμε το φρέσκο θυμάρι.
3. Βάζουμε από επάνω το λαβράκι.
4. Τοποθετούμε στην κοιλιά του ψαριού το σκόρδο.
5. Ρίχνουμε από επάνω αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα από το λεμόνι.
6. Χαράζουμε το ψάρι.
7. Κλείνουμε τη λαδόκολλα.
8. Ψήνουμε στους 200°C στον αέρα για περίπου 30’.
9. Ρίχνουμε ελαιόλαδο από επάνω και σερβίρουμε!