Recipe Search ResultsΚρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο
Ab logo
  • Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

by Food blogger Funky Cook
Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο
Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο
Easy
1'- 30'
5/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 400 g NOYNOY στραγγιστό
  • 150 g Ώριμες Φράουλες
  • 1 Αβοκάντο
  • 1 Μοσχολέμονο (ξύσμα και Χυμό)
  • 1 κουτ. Γλυκού Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 60 g Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
  • 50 g Νιφάδες Βρώμης
  • 50 g Αμύγδαλο Φιλέ
  • 20 g Αλεύρι ολικής
  • 20 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη
  • 1/4 κουτ. Γλυκού Κανέλα
  • 1 g Αλάτι
  • 200 g Φράουλες
  • 30 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη
  • 400 g NOYNOY στραγγιστό
  • 150 g Ώριμες Φράουλες
  • 1 Αβοκάντο
  • 1 Μοσχολέμονο (ξύσμα και Χυμό)
  • 1 κουτ. Γλυκού Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 60 g Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
  • 50 g Νιφάδες Βρώμης
  • 50 g Αμύγδαλο Φιλέ
  • 20 g Αλεύρι ολικής
  • 20 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη
  • 1/4 κουτ. Γλυκού Κανέλα
  • 1 g Αλάτι
  • 200 g Φράουλες
  • 30 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη

Start cooking

Οι φράουλες: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα μαζί με την μαύρη ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας νερό και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Το κράμπλ: Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά για το κράμπλ και τα τρίβουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα τριφτό μείγμα. Ψήνουμε το κραμπλ στο τηγάνι για 5 λεπτά, σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας συχνά. Η κρέμα: Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για μερικά λεπτά. Σερβίρουμε την κρέμα σε ποτηράκια, βάζοντας κάτω τις φράουλες, το κράμπλ και την κρέμα γιαουρτιού.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
Other