Start cooking
Οι γαρίδες: 1. Σε ένα μπολ βάζουμε τις γαρίδες και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το θυμάρι, τον βασιλικό, το μπούκοβο, τον χυμό λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι και μαρινάρουμε για 15’. 2. Κατόπιν, ψήνουμε τις γαρίδες σε σχαροτήγανο για 2’ ή στον φούρνο για 5’ στους 200ο C. Η σάλτσα Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την σάλτσα ντομάτας, τη βότκα, τη σάλτσα worcestershire, το ταμπάσκο, προσθέτουμε το χυμό από το μοσχολέμονο, αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. Το σερβίρισμα 1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αγγούρι, τα ντοματίνια, τα ραπανάκια και μοιράζουμε σε 6 ποτηράκια, γεμίζουμε με τη σάλτσα μπλάντυ μέρι, προσθέτουμε τη ρόκα, τις γαρίδες και τα ολόκληρα τα στικ σέλερι, σαν καλαμάκι. 2. Σερβίρουμε τις γαρίδες κοκτέιλ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή ελαφρώς δροσερές. Tips: -Μπορούμε αντί για μοσχολέμονο να χρησιμοποιήσουμε λεμόνι -Την βότκα μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο