Recipe Search ResultsΕύκολη Τυρόπιτα Σουφλέ
Ab logo
  • Εύκολη Τυρόπιτα Σουφλέ

Εύκολη Τυρόπιτα Σουφλέ

by Food blogger Funky Cook
Εύκολη Τυρόπιτα Σουφλέ
Εύκολη Τυρόπιτα Σουφλέ
Easy
31'- 60'
5/5
Low

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • 6 τμχ Φύλλα κρούστας
  • 400 g Gouda NOYNOY τριμμένο
  • 200 ml Γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family
  • 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό
  • 30 g Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ λιωμένο
  • 4 τμχ Αυγά
  • 1 κουτ. Σούπας Aλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 Κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1 Κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1/4 g Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6 τμχ Φύλλα κρούστας
  • 400 g Gouda NOYNOY τριμμένο
  • 200 ml Γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family
  • 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό
  • 30 g Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ λιωμένο
  • 4 τμχ Αυγά
  • 1 κουτ. Σούπας Aλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 Κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1 Κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1/4 g Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Start cooking

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° Κελσίου. Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος 26 εκ. και στρώνουμε τα τέσσερα από τα φύλλα, τα οποία βουτυρώνουμε κάθε φορά. Τα υπόλοιπα δύο φύλλα τα βάζουμε τσαλακωμένα μέσα στο ταψί. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα, το γιαούρτι, το αλεύρι, το μοσχοκάρυδο, το σχοινόπρασο και το πιπέρι. Προσθέτουμε το τυρί στο μείγμα και περιχύνουμε τη γέμιση επάνω από τα φύλλα. Ψήνουμε την τυρόπιτα στους 180° Κελσίου για 50 λεπτά. Τρώγεται ζεστή ή κρύα. Tips: Mπορούμε να προσθέσουμε στην τυρόπιτα πιπεριές και αλλαντικά

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
Other

Shop recipe for 8 servings