Recipe Search ResultsBuddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας
Ab logo
  • Buddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας

Buddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας

by AB Food Stories
Buddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας
Average
>60'
5/5
High

Ingredients for

Ingredients
1 serving
  • 1 γλυκοπατάτα
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμάς
  • 1 φλ. φαγόπυρο
  • 1 φλ. ρεβίθια, μουλιασμένα αποβραδίς
  • 1 φλ. ρόκα
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα με κόκκους
  • 1 γλυκοπατάτα
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμάς
  • 1 φλ. φαγόπυρο
  • 1 φλ. ρεβίθια, μουλιασμένα αποβραδίς
  • 1 φλ. ρόκα
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα με κόκκους

Start cooking

Βράζουμε το φαγόπυρο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνουμε να κρυώσει. Ψήνουμε τη γλυκοπατάτα όπως είναι ολόκληρη στο γκριλ μέχρι να μαλακώσει, την ξεφλουδίζουμε και την κόβουμε σε κύβους. Βράζουμε τα μουλιασμένα ρεβίθια με τον κουρκουμά και αλάτι, μέχρι να γίνουν αλλά να μη λιώσουν, και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε ένα μπολ το φαγόπυρο, δίπλα του τη γλυκοπατάτα, τα ρεβίθια και στο κέντρο τη ρόκα. Αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε σε ένα μπολ το λάδι με το ξίδι και τη μουστάρδα και περιχύνουμε το φαγητό.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Other
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses