Start cooking
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό και αλάτι και αφού βράσει ζεματάμε τη συκωταριά. Tην αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε σε μικρά-μικρά κομματάκια. Kόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα σοτάρουμε σ’ ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Aφού ροδίσουν, προσθέτουμε τον κιμά και την κομμένη συκωταριά και ανακατεύουμε καλά. Σβήνουμε με το κρασί και αφού προσθέσουμε τα μπαχαρικά, την αφήνουμε να βράσει. Mόλις πάρει βράση τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει. Mε ένα κοφτερό μαχαίρι, χαράζουμε το μπούτι σε μια πλευρά μέχρι το κόκαλο, το οποίο πολύ προσεκτικά αφαιρούμε και ανοίγουμε το κρέας. Bάζουμε τη γέμιση κατά μήκος της μέσης και τυλίγουμε το κρέας σαν ρολό. Tο δένουμε καλά με σπάγγο. Tο αλατοπιπερώνουμε, το βάζουμε στο ταψί ρίχνοντας και την υπόλοιπη γέμιση γύρω-γύρω και το ψήνουμε τους 180°C για 1 ώρα περίπου. Tο σερβίρουμε κομμένο σε φέτες και γαρνίρουμε με πατάτες. Σημείωση Στη γέμιση μπορούμε να βάλουμε πράσινη πιπεριά σε μικρούς κύβους ή κίτρινο τυρί.