Ελληνικές γεύσεις με παγκόσμια λάμψη αποκλειστικά στα ΑΒ!
Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.
Το ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ κοτόπουλο από Γιαννιώτικές φάρμες «Μαργαρίτα», παρασκευάζεται από κοτόπουλο που μεγαλώνει με 100% φυτικές τροφές, εκ των οποίων 65% καλαμπόκι, που του χαρίζουν αυτή την ανώτερη γεύση. Από την ίδια σειρά ο ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ κρανιός είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο ψάρι, με αφράτο και τρυφερό ψαχνό, χωρίς πολλά κόκκαλα. Πλούσια πηγή ανόργανων στοιχείων, βιταμίνης D και λιπαρών οξέων. Πρόσφατα και τα δυο προϊόντα απέσπασαν διεθνή διάκριση από τον ανεξάρτητο διαγωνισμό International Taste Institute καθώς ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους γεύση. Το κοτόπουλο από Γιαννιώτικές φάρμες «Μαργαρίτα» απέσπασε το Βραβείο ανώτερης γεύσης 1 χρυσού Αστεριού και ο Κρανιός ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ απέσπασε το Βραβείο ανώτερης γεύσης 2 χρυσών Αστεριών.
Από την σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», 4 προϊόντα απέσπασαν το Βραβείο ανώτερης γεύσης 1 χρυσού Αστεριού από τον διεθνή και ανεξάρτητο διαγωνισμό International Taste Institute καθώς ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους γεύση. Τα παξιμαδάκια Κυθήρων λαδιού «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» παρασκευάζονται με ελαιόλαδο Κυθήρων και την παραδοσιακή συνταγή του νησιού. Τα κριθαρένια παξιμάδάκια ολικής άλεσης πετρόμυλου από την Ασή Γωνιάς Κρήτης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» φτιάχνονται όπως τα παλιά τα χρόνια, με αλεύρι κριθαρένιο ολκής άλεσης αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προζύμι. Το χυλοπιτάκι παραδοσιακό από την Κόρινθο «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά και φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα και ο γλυκός τραχανάς ζυμωτός από τη Λαμία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», φτιάχνεται με τις πατροπαράδοτες μεθόδους της Φθιώτιδας και φημίζεται για την υπέροχη γεύση του.