Ας μαγειρέψουμε
Ανακατέψτε τους σπόρους chia και το γάλα καρύδας σε ένα σφραγισμένο βάζο. Μετά από 10 λεπτά, ανακατέψτε μια ακόμη φορά καλά ώστε να μην σχηματιστούν σβώλοι. Βάλτε το βάζο στο ψυγείο για τουλάχιστον 50 λεπτά, ή ακόμη και όλη τη νύχτα. Πλύνετε τα σμέουρα και τις μπανάνες και δημιουργείστε έναν πουρέ. Προσθέστε ένα στρώμα Philadelphia Extra Protein στο βάζο πάνω από τους σπόρους chia και το γάλα καρύδας, στη συνέχεια ένα στρώμα πουρέ φρούτων και τέλος ένα στρώμα granola.