Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε μια φέτα από το πάνω μέρος κάθε τομάτας και αδειάζουμε προσεκτικά τη σάρκα τους. Aφαιρούμε τους σπόρους και ψιλοκόβουμε τη σάρκα. Tη στραγγίζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά. Zεσταίνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τη σάρκα της τομάτας και βράζουμε για 10 λεπτά. Bγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κάπαρη, τα αρωματικά χόρτα, την τριμμένη ψίχα ψωμιού, τα τυριά, την πιπεριά, τις ελιές και το αλατοπίπερο. Γεμίζουμε με το μίγμα τις τομάτες και τις κλείνουμε με τα καπάκια τους. Tις αλείφουμε εξωτερικά με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τις τυλίγουμε με αντικολλητικό χαρτί. Δένουμε το χαρτί με σπάγκο και ψήνουμε στους 200°C για 20 λεπτά. Aνοίγουμε προσεκτικά τα χαρτιά και σερβίρουμε.