Ας μαγειρέψουμε
Έχοντας ήδη ψήσει τα φιλέτα κοτόπουλο σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C στον αέρα για 20-25 λεπτά περίπου και αφού έχουν κρυώσει, τα κόβουμε σε πλάγιες λωρίδες, ή σε κύβους. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τη σαλάτα μας και το μεγαλύτερο μέρος του φιλέτου. Κρατάμε μερικά κομμάτια για να τα βάλουμε από πάνω. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε σιγά-σιγά. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τα κομμάτια του φιλέτου που έχουμε κρατήσει. Tip: Χτυπάμε στο multi τα συστατικά του ντρέσινγκ. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε αν χρειαστεί. Για καλύτερο αποτέλεσμα στο ντρέσινγκ σουρώνουμε τους χυμούς από το πορτοκάλι και το λεμόνι. Αν δεν έχουμε τα υλικά και τον χρόνο για το ντρέσινγκ, προτείνουμε την χρήση βαλσάμικου!