Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΡολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο
Ab logo
  • Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο

Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο

από τη Food blogger Funky Cook
"ΝΟΥΝΟΥ Με Το Καλημέρα Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο"
Ρολά Ομελέτας Γεμιστά με Gouda και Αβοκάντο
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 6 τμχ Ασπράδια Αυγού
  • 3 Κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
  • 80 ml NOYNOY Family Πλήρες
  • 8 φέτες NOYNOY Gouda
  • 150 g Λευκά Μανιτάρια
  • 1 τμχ Μεγάλο Αβοκάντο
  • 2 Κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6 τμχ Ασπράδια Αυγού
  • 3 Κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
  • 80 ml NOYNOY Family Πλήρες
  • 8 φέτες NOYNOY Gouda
  • 150 g Λευκά Μανιτάρια
  • 1 τμχ Μεγάλο Αβοκάντο
  • 2 Κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σωτάρουμε για μερικά λεπτά σ’ ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Σ΄ένα μπωλ χτυπάμε τ΄ασπράδια, προσθέτουμε τη βρώμη και το γάλα. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το μισό μείγμα της ομελέτας και λίγο σχοινόπρασο και σκεπάζουμε μέχρι να ψηθεί η ομελέτα. Όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα του τηγανιού η ομελέτα και ψηθεί στην επιφάνεια της είναι έτοιμη. Τοποθετούμε πάνω της τις 4 φέτες τυρί, τα μισά μανιτάρια και το αβοκάντο σε φέτες. Τυλίγουμε σε ρολό και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο